torsdag 21 augusti 2008

Sjukt dåligt samvete

Åååååh! Jag mår så dåligt och känner mig så elak idag! Jag hade kommit överrens med några som hade andra lektioner att vi skulle mötas i matsalen under lunch, men när jag väl kom dit hittade jag dem inte. Så istället satte jag mig på en ledig plats vid ett långbord och höll ögonen öppna efter dem. Jag har inte vanligtvis problem med mjölkpaketen, men nu hade jag det. Det är var då en tystlåten ensam tjej med mustasch erbjöd sig att hjälpa mig. Jag satte mig och började prata med henne istället, men hon var så tyst och tråkig och ensam! När jag nästan hade ätit färdigt såg jag de som jag skulle ha ätit med sitta vid ett annat bord, så jag åt snabbt upp och sade till tråkiga ensamma tjejen att jag skulle gå. Sedan gick jag lite diskret och satte mig hos de andra, och satt där resten av lunchtiden. Men jag har dåligt samvete! Att socialisera med tråkiga tjejen gick inget vidare, eftersom hon mumlade korta meningar, men fortfarande! Trösta mig! Intala mig att något som förbättrar samvetet!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag trodde inte att du någonsin hade haft dåligt samvete i ditt liv. Men om hon var tråkig fick hon väl skylla sig själv?

Ida sa...

Jag tror hon såg dig sitta hos dina andra vänner. Hon kommer antaligen hemsöka dig i hopp om att kunna strypa dig till döds.
Det är vad jag tror.

Filip Lindkvist sa...

Problemet var att hon var tråkig, ja, men samtidigt snäll och trodde antagligen att jag inte hade några vänner eftersom jag är ny. Så där ser du mitt dilemma. Men jo, jag får dåligt samvete ofta. När jag råkar skrämma djur, till exempel.